Donderdagavond heeft een delegatie van het comité om de tafel gezeten met de organisatoren van kaatsnieuws.com. Al sinds vorig jaar zijn zij regelmatig onze berichten via twitter aan het retweeten door ook de ZachteBal PC meer bekendheid te geven. Beide zijn we in 2012 begonnen met beide ons eigen project.

 

Kaatsnieuws heeft inmiddels een zeer groot bereik gevonden in de kaatswereld met enorm veel bezoekers op hun site (www.kaatsnieuws.com), en bovendien veel volgers met hun facebook- en twitteraccounts. Dit hebben ze onder andere te danken aan hun actuele berichten op de kaatsdagen zelf en een goede site met hierop verslagen van de gespeelde wedstrijden. Niet alleen de hoofdklasse komt aan bod, maar van jong tot oud in welke catogorie wordt goed belicht. Juist met het laatstgenoemde spelen zij in op het geen waar tot nog toe veel behoefte aan was bij de kaatsliefhebbers. Hoe leuk is het immers als pupillen- jongen of meisje om aan het einde van de dag een actiefoto van je zelf te zien op de site, of een mooi wedstrijdverslag van jouw kaatswedstrijd te kunnen lezen

Kort geleden kwamen wij in contact met elkaar met het idee om elkaar een beetje te helpen. Graag wil kaatsnieuws.com bij onze partij komen om de kaatsliefhebbers op de hoogte te houden van het wedstrijdverloop, en middels een webcam sfeerbeelden te maken en waar mogelijk de wedstrijden op het hoofdveld live uit te zenden. Als tegenprestatie werd gevraagd of wij hun kaatspartuur konden helpen middels een kleine donatie voor o.a. trainingsmateriaal.

Kaatsnieuw.com sponsort dit jaar een talentvol partuur om hen zo te helpen om een stap hogerop te kunnen komen, een geweldig initiatief waar ook de ZachteBal PC graag hun steentje aan bij willen dragen.

Immers zijn wij er niet om het harde bal kaatsen te ontmoedigen, maar door juist met het zachte bal kaatsen het kaatsen in het algemeen te promoten.

Wij kunnen u mededelen dat we uitzien naar de samenwerking, en dat wij degenen die niet als toeschouwer aanwezig kan zijn een goed verslag kunnen bieden hoe de kaatsdag van slag tot slag zal verlopen.