Zo als de titel van dit bericht al aangeeft, we zijn op de goede weg om alles weer tot in de puntjes te verzorgen voor "de dag". De aankondigingsposters hangen her en der verspreid in Friesland, iedereen in de kaatswereld zal weten wat voor schitterende zachtebalwedstrijd wij zullen hebben.

Op de valreep hebben zich nog een aantal sponsoren gemeld die graag wilden bijdragen aan dit voortreffelijke kaatsevenement.

Tevens hebben we voor de verloting ook al een mooi aantal prijzen waaronder de hoofdprijs mede mogelijk gemaakt door Fietsspecialist Marcus v/d Woude. Er komt dit jaar een gigantisch springkussen dus ook voor de kinderen die meekomen zal er voldoende afleiding zijn. We hebben een negental aan scheidsrechters bereid gevonden om de kaatspartijen op een sportieve en volgens de regels laten te verlopen. Wedstrijdcoordinator is net als vorig jaar good old Frans Poppes, wij vinden het schitterend dat hij ook dit jaar weer bereid is om de dag in goede banen te leiden. Verder hebben wij doordat de catering deels in eigen beheer is ook een aantal vrijwilligers gevonden die ons zullen helpen om een ieder van een natje en een droogje te voorzien. U heeft op de site ook kunnen zien dat wij een eigen logo hebben gekregen, deze is ontworpen door Gerard Knipper. Het is een geweldig logo geworden en dit zal voortaan op alle officiele stukken te bewonderen zijn. Vanaf vanavond zal de inschrijving/opgave starten via de site, zoals u al weet zijn er 64 parturen die mee kunnen doen. Het zal dit jaar spannend worden wie de wisselprijs van ZachteBal PC voor een jaar mee naar huis mag nemen, wij rekenen op een aantal topparturen. Niet onbelangrijk en zeker de vermelding waard is dat we Cees Malda weer bereid hebben gevonden om de zachte ballen te sponsoren waarvoor dank.

We zijn momenteel nog druk bezig met een aantal belangrijke zaken, zo moeten we nog een prominente fries weten te strikken om de prijsuitreiking te verzorgen. Vorig jaar was dit Wout Zijlstra, in de wandelgangen hebben we vernomen dat hij dit jaar op de deelnemerslijst zal staan. Ook zijn we nog met de kleding voor alle vrijwilligers bezig met hierop uiteraard het nieuwe logo. Aankomende zaterdag zal er weer vergaderd worden en gaan we o.a de aankleding van het veld bespreken en de indeling van de dag, we gaan op een aantal kaatspartijen voor de ZachteBal PC flyeren om nog meer publiek te trekken. Vorig jaar was al goed bezocht maar we willen nog meer. We willen een arena laten ontstaan die gaat kolken en waarin de kaatsers (gladiatoren) zullen strijden, opgezweept door het publiek.

Wel dit was het voor eerst, aankomende weken zullen wij u op de hoogte houden wat betreft nieuwe ontwikkelingen en natuurlijk over de inschrijving. 

Comité ZachteBal PC