Ondernemer in Franeker en zelf vervend sporter Renze Klaas Prins heeft zijn naam verbonden aan de wisselprijs van de ZachteBal PC.

 

Vorig jaar nadat het ontwerp van de wisselprijs klaar was, kwam Renze op het idee om zijn initialen tevens ook die van zijn bedrijf te koppelen aan deze schitterende bokaal. Hij vind het een eer om zo wat terug te doen voor de sport die hij jaren lang zelf heeft bedreven en zag zo tevens de kans om zijn onderneming een reclameboost te geven. Wij als comité zijn enorm trots dat deze prijs voor het leven gesponsord wordt.

 

Als dank voor deze geste stellen wij u even voor aan RKP:

 

Sinds november 2007 heeft Franeker er een bouwbedrijf bij. RKPBouw, een initiatief van Renze Klaas Prins, die reeds jaren actief is in de bouwwereld. Hij treedt daarmee in de voetsporen van zijn vader, Klaas Prins, die in 1983 mede oprichter was van aannemersbedrijf PrinsBouw.

 

Naast het traditionele werk, als verbouwingen en onderhoud aan woningen en bedrijfspanden, renovatie en restauratie wil RKP bouw ook een rol gaan spelen voor de doe-het-zelvers die zelf grote projecten aan de eigen woning uitvoeren, maar wel wat bouwkundige ervaring kunnen gebruiken.

 

‘Het blijkt heel vaak dat deze mensen tijdens de verbouwing het zicht op de klus verliezen en niet meer weten hoe ze het tot een goed einde moeten brengen. Het karwei is te groot geworden en vaak loopt het niet goed af’, zegt Renze Prins. Het is veel verstandiger om bij de start van zo’n project een bouwkundig advies te vragen. RKPBouw geeft die mogelijkheid voor een redelijke prijs.

 

Een onderdeel van zo’n begeleidingstraject kan ook zijn dat via RKPBouw de materialen worden besteld die nodig zijn en dat er bijvoorbeeld kozijnen (hout én kunststof) worden gemaakt. Ook kopers van bestaande woningen die willen weten wat de bouwkundige staat van hun nieuwe ‘paleisje’ is, kunnen de deskundigheid van RKPBouw zeker gebruiken. Het zijn enkele van de vele mogelijkheden van RKPBouw.

 

 

Een bezoekje aan onze foto indrukken van de door ons uitgevoerde werken kan u wellicht op een idee brengen om eens een vrijblijvend advies aan ons te vragen. Ga hiervoor naar www.rkpbouw.nl

 

 

RKPBouw, gevestigd aan de Oostelijke Industrieweg 12 in Franeker.